BePureHome kapstokken

Laat een beoordeling achter

0 / 5. Aantal ratings: 0

De items van BePureHome zijn zowel rustiek als chic, en geven je huis persoonlijkheid en karakter. De mooie mix van verschillende materialen en prints maken elk stuk authentiek, terwijl de algemene esthetiek van de collectie elegant en toch stoer is.

Overzicht BePureHome kapstokken

Over het merk BePureHome

Bij BePureHome ontwerpen en vervaardigen ze woonmeubelen die zowel luxueus als simplistisch zijn, gebouwd om lang mee te gaan. De collectie omvat unieke kasten, stoelen, kapstokken, banken en meer. Z ze zijn trots op de kwaliteit van hun vakmanschap dat toch betaalbaar blijft en benadrukken dat elk stuk zijn eigen unieke uitstraling heeft. Voor inspiratie in onze ontwerpen kijken ze altijd naar verschillende trends; het eindproduct behoudt echter altijd de kenmerkende BePurehome stijl.

Niet alleen worden de producten van BePureHome gemaakt in het Verre Oosten, maar een groot deel van de collectie wordt ook geproduceerd in de fabriek van De Eekhoorn Dutch Furniture. VTwonen en WOOOD zijn slechts enkele van de andere bedrijven die gebruik maken van deze hoogwaardige, snelle leveringsservice. Maak kennis met BePureHome!