Beliani kapstokken

Laat een beoordeling achter

5 / 5. Aantal ratings: 1

Bij Beliani is het doel om mooie meubels te leveren voor een eerlijke prijs zonder gedoe. Je verdient designmeubelen die slechts een klik verwijderd zijn, en ze streven ernaar moderne stukken aan te bieden tegen een concurrerende prijs. Beliani gelooft erin de koopervaring voor alle betrokkenen zo aangenaam mogelijk te maken.

Overzicht Beliani kapstokken

Over het merk Beliani

De gebroeders Widmer, Michael en Stephan, hadden ooit te veel slechte ervaringen met het kopen van meubels, totdat ze besloten hun eigen webwinkel te openen. In tegenstelling tot andere winkels die je door het gedoe van reizen en transport laten gaan, levert hun website met één klik rechtstreeks aan je deur. Met een bescheiden begin in 2009 in Zwitserland, is het nu uitgegroeid tot een bekende naam voor zijn uitstekende service en meubels van hoge kwaliteit.

Het bedrijf en assortiment

Beliani is altijd een betrouwbaar en hoogwaardig bedrijf geweest, dankzij hun Zwitserse wortels. Ze hebben gemotiveerde medewerkers die hard werken om ervoor te zorgen dat het bedrijf in 18 landen vertegenwoordigd is. Ze bieden een breed assortiment binnen- en buitenproducten waar men jarenlang op kan vertrouwen.

Zonder de toewijding van onze 600 medewerkers zou Beliani niet het succesvolle internationale bedrijf zijn dat het nu is. We zijn trots op onze uitstekende klantenservice en geloven dat deze mentaliteit ons onderscheidt van andere merken.