Bazar Bizar Kapstokken

Laat een beoordeling achter

5 / 5. Aantal ratings: 1

Bazar Bizar is een Belgisch interieurmerk dat ontstond uit een levenslange passie voor reizen en brengen een vleugje van de Balinese cultuur naar de rest van de wereld. Bekijk op deze pagina alle populaire kapstokken van dit fantastische merk.

Overzicht Bazar Bizar kapstokken

Over Bazar Bizar

Bazar Bizar is een online winkel die gespecialiseerd is in op Bali geïnspireerde woondecoratie en mode. De collecties omvatten geweven tapijten, kapstokken, lampen, kussens, keramiek, stoelen en vele andere interieur- en modeartikelen in een verscheidenheid aan kleuren zoals beige, bruin, wit en zwart. Alle stukken zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun originaliteit, kwaliteitsvakmanschap en innovatie.

Over de bedenkers

Pascale Pelsmaekers en Eddy Roothaert zijn het brein achter de kapstokken van Bazar Bizar. Als eigenaresse van het bedrijf zorgt Pascale voor de creatieve aspecten en is ze ook het publieke “gezicht” Haar man Eddy beheert de logistieke kant van de zaak.

Het echtpaar, dat graag de wereld rondreist, had al veel adembenemende bezienswaardigheden gezien. Maar toen ze naar Indonesië reisden, voelde het alsof ze thuiskwamen. Ze waren betoverd door de Indonesische cultuur en het traditionele vakmanschap en de bohemian vibes van het land. Zozeer zelfs dat ze besloten een online winkel te beginnen die Balinese meubels zou verkopen, gemaakt door lokale huisvrouwen. Elke kapstok is uniek en heeft zijn eigen verhaal te vertellen.

Het ontwikkelproces van Bazar Bizar

Alles wordt duurzaam met de hand gemaakt, en Pascale en Eddy overzien het hele proces van begin tot eind. Zo behouden ze de controle over productie en levering, terwijl ze ervoor zorgen dat hun arbeiders eerlijk worden behandeld met goede arbeidsomstandigheden en hoogwaardige eindproducten.